Om Worldtrans

Din luft & søfragts specialist

Worldtrans er din specialist på luft & søfragts transporter. Som virksomhed sætter vi stor pris på tætte og stærke relationer, både mellem kunder og leverandører. Vi stiller høje krav til levering af et kvallitetsprodukt til kunden og vore agenter og leverandører er helt bevidste om disse krav. For at imødekomme de krav, der stilles til os, er Worldtrans både fleksible og nytænkende i tilgangen til projekter og løsninger. Vi ønsker at du som kunde, får oplevelsen af professionalisme, effektivitet og passion, når du handler med Worldtrans.

Worldtrans er en Hong-Kong ejet speditionsvirksomhed, med danske afdelinger, der har opereret på det danske marked siden 1987.

Samarbejdspartnere worldwide

Vi tilbyder flere ugentlige afgange fra de fleste større lufthavne og havne på henholdsvis import og eksport. Vi tilbyder ligeledes ugentlige konsolideringer på udvalgte lufthavne og havne, og sikrer, at alle vores leverandører lever op til pladskravene og tilbyder optimale transittider. Vi vægter kvalitet højt, og både Worldtrans’ dedikerede kontorer i Asien og vores samarbejdspartnere worldwide har fokus på, at alle kunder mærker vores ekspertise, professionalisme og know-how.

Dit valg af transportpartner

Med vores mange års brancheerfaring vil vi være det naturlige valg af transportpartner for virksomheder, der lægger vægt på et tillidsfuldt partnerskab, høj kundeservice og tæt relation.

For at sikre kunderne de bedste priser og højeste serviceniveau, sørger vi for at være konstant opdateret på markedets behov og tendenser.

Ansvarsfuld og ressourcestærk

I Worldtrans bruger vi ressourcer på at skabe et miljø, der bidrager til at motivere og realisere potentialer for alle ansatte i virksomheden. Vi ønsker at tage ansvar for, at elever får den bedste mulige uddannelse i branchen, som kan blive dygtige og professionelle medarbejdere. Med teams af veluddannede og dedikerede medarbejdere har vi skabt en sund og attraktiv arbejdsplads, der kan tilbyde kunderne ekspertise og know-how omkring luft- og søfragt transporter.