Søfragt til konkurrencedygtige priser

Ugentlige konsolideringer

Vi har stor erfaring inden for mange transportformer, og kan tilbyde dig ugentlige konsolideringer fra de fleste hovedhavne i Kina, Chittagong i Bangladesh og Mumbay & Tuticurin i Indien.

Vi kan, ud over dette, tilbyde flere ugentlige afgange fra disse havne på Full Load. Her aftaler vi i fællesskab med kunden, hvilken afgang/rederi vi skal bruge, så vi rammer den rigtige ankomst til lageret i Danmark. Ud over disse markeder kan vi naturligvis finde løsninger på langt de fleste destinationer.

Sejllister kan rekvireres efter behov.

Full Container Load (FCL)

Vi tilbyder dør-til-dør, dør-til-havn, havn-til-dør eller havn-til-havn basis. Uanset hvor dine varer skal hen, om det er på tværs af landegrænser, kontinenter eller over hele kloden, så leverer vi din last til tiden og inden for budgettet. Vi tilbyder fleksible løsninger på distribution, og selv de mest krævende leveringsbetingelser imødekommes.

Less than Container Load (LCL)

Har du gods fra flere leverandører, så kan vi konsolidere varerne og dermed optimere udnyttelsen af containerne, hvilket reducerer omkostningerne. Vi tilbyder regelmæssige og hyppige afgange på et stort udvalg af destinationer, både på korte og på interkontinentale søruter. Vi tilbyder fleksible distributionsløsninger og imødekommer selv de mest krævende leveringsbehov. LCL løsninger administreres og håndteres med stor professionalisme, så dine varer leveres til tiden og inden for budgettet.

Tætte relationer til en række rederier

Worldtrans har igennem årene etableret en række tætte relationer til en del rederier, hvor vi forhandler rater på plads, samt pladsgarantier direkte på rederiets hovedkontor i Asien eller i Europa. Det gør os konkurrencedygtige på pris, transittider og pladssikkerhed.

Specielle services:
  • Hængende konfektion, LCL & FCL, fra Kina og Bangladesh
  • Ugentlige konsolideringer til Danmark
  • ”Taylormade” afgange på FCL
  • Cargo Tracking
  • Dør til dør transporter
  • Logistik
  • Transportforsikringer